Kor, komposition, bands og sammen­spil

Musikskolen har mange muligheder for sammenspil. Både nogle du selv kan melde dig til, og nogle som lærerne sammensætter. Der er tilbud for både nybegyndere og øvede. Tag en snak med din lærer om, hvilke muligheder, der er for dig.

Kor

Vi udbyder kor i alle vores afdelinger fra ny sæson.

I Vejle-afdelingen kan man tilmelde sig 2 kor:

Musikskolens KOR 1 fra 11 - 14 år (tirsdag kl. 18.10 - 18.55 i indeværende sæson)
    Musikskolens KOR 2 fra 15 år og opefter (tirsdag kl. 18.55 - 19.40 i indeværende sæson)

Pris 665 kr som opkræves 2 gange: november og marts
    (684 kr i ny sæson 20/21)

Holdet er gratis for elever, der også går til soloundervisning.
    Andre elever betaler "blå takst". (684 kr i ny sæson 20/21)

Undervisningen foregår på Musikskolen i Vejle.

Komposition

Komposition er for dig, der gerne vil lære at skrive musik.
    Du lærer fra bunden hvordan man sætter toner sammen. Vi arbejder med udvikling af motiver (musikkens byggeklodser) og måderne man kan bruge dem på, for til sidst at ende med et melodistykke. Holdet er for både klassiske og rytmiske elever. Eneste krav er, at man skal kunne læse noder og rytmer.

Komposition udbydes på Musikskolen i Vejle, og undervisningen foregår på hold med 6-8 elever i 45 min/uge.

Holdet er gratis for elever, der også går til soloundervisning.
    Andre elever betaler "blå takst". (684 kr i ny sæson 20/21)

Bemærk! Hvis du tilmelder dig 1-2 mdr. efter sæsonstart, kan du ikke forvente at komme på igangværende hold, da de er for langt fremme i undervisningen.

Pris 665 kr som opkræves 2 gange: november og marts
    (684 kr i ny sæson 20/21)

• Sammenspil, som lærerne sammensætter (kan ikke tilmeldes)

Musiklærerne sammensætter holdene ud fra deres solo-elever, så snak med din lærer, hvis du gerne vil være med til sammenspil.

Nedenstående sammenspil er gratis, hvis du også går til et fag med andre takster end 665 kr.

Ellers er prisen 665 kr som opkræves 2 gange: november og marts (684 kr i ny sæson 20/21)

Man kan IKKE tilmelde sig disse sammenspil. Er du interesseret så kontakt den pgl. lærer

Børkop-afdelingen

• Guitarensembler - herunder Que Pasa
    • Harmoniorkester
    • Marimba- og slagtøjsensembler
    • Messingsammenspil - herunder Orkester CONSENSIO: musikskolens ungdoms-brassband, der består af 20-25 musikere og 1 dirigent
    • Rytmisk sammenspil
    • Strygersammenspil
    • Træblæserensembler
    • VENUS: Musikskolens ungdomssymfoniorkester
  • Bands

BANDS

SPIL I BAND!
    I Vejle Musikskole laver vi musik sammen. Start sammen med dine venner i et band – eller, tilmeld dig i et allerede eksisterende band.
    Der undervises i trommesæt, el-guitar, el-bas, el-piano/klaver og sang. I løbet af året får du mulighed for at prøve at spille på mange instrumenter og bruge din stemme.
    Du kan starte uden at vide noget om at spille – bare du har lyst til det.
    Alder: fra ca. 11 – 24 år. (Vi sætter holdene sammen, så du er sammen med andre på din egen alder)
    Bands udbydes i alle afdelinger, og undervisningen foregår på hold med op til 8 elever i 45 min/uge.
    Holdet er gratis for elever, der også går til soloundervisning.
    Andre elever betaler "blå takst"