Ba­by ryt­mik 0­-­1­ år­ig­e

Med forældre/bedsteforældre. Babyrytmik udvikler barnets musikalitet og formidler et musikalsk samvær/ nærvær mellem dig og dit barn.

Med forældre / bedsteforældre!
8 -ugers hold med opstart i september, januar og marts i Musik- og Kulturskolens afdeling i Vejle.

Hvis du vil give dit barn en god start i livet...

Babyrytmik udvikler barnets musikalitet og formidler et musikalsk samvær/ nærvær mellem dig og dit barn. Barnets sanser og motorik stimuleres. Du får idéer til sange og lege, der kan bruges hjemme. Du møder andre nybagte forældre. 
Babyrytmik har først og fremmest til formål at stimulere barnets umiddelbare musikglæde og videreudvikle det musikalske potentiale, som det er født med. Det lille barn holder meget af at lege med sin stemme og at opleve sammenhængen mellem lyd, bevægelse og rytme. Meget tyder på, at de musikalske påvirkninger, barnet får i de første leveår, er af stor betydning for en senere interesse for musik. Barnet vil f.eks. få lettere ved at tilegne sig et instrument, synge og danse.
For det lille barn kan de musikfaglige discipliner ikke adskilles fra barnets øvrige udvikling. Gennem forskellige sange og musikalske lege stimuleres sanserne bredt, og barnet styrkes både motorisk, sprogligt og socialt. Desuden udvikles barnets lytteevne, koncentration, reaktionsevne og nysgerrighed.

Undervisningen foregår i en hyggelig atmosfære, idet der optages max. 10 børn på hvert hold.
Hvis undervisningsperioden ikke passer med din barselsorlov, er det muligt at blive optaget midt i et forløb, og man kan altid udmelde sig ifølge musikskolens betingelser med varsel løbende måned + 1 måned.

Sted: Vejle
Alder:
Vi råder til, at barnet er fra 3 måneder til 10 måneder, når det starter.
Pris: 1 rate á 351 kr.